Coleslaw med tahindressing

Lækker coleslaw salat med tahindressing. Tahin er en smør lavet på ristede sesamfrø og smager skønt i både hummus og som dressing. Server f.eks. din coleslaw i en lækker burger med Barbecue Pulled Jackfruit og grillede portobellosvampe, i stedet for burgerboller som vist på billedet. 

pulledjackfruitportobello

Opskrift til 4 personer

1/2 spidskål

4 store gulerødder

2 spsk. tahin*

1 citron

3 spsk. olivenolie

1/2 vand

1 tsk. sennep

1/2 stødt spidskommen

1 spsk. æblecidereddike

Salt og peber

*Kan købes i de fleste velassorterede supermarkeder eller helsekostbutikker

Snit kål kål fint og maser kålen godt igennem med fingrene i en skål, indtil kålen afgiver væske og bliver blød i konsistensen. Hæld væsken fra. Herefter rives gulerødderne groft og blandes i skålen med kål.

Lav tahindressing ved at blende tahin, citronsaft, olivenolie, vand, sennep, spidskommen og æblecidereddike. Blend det helt igennem, så dressing er cremet i konsistensen. Hvis den er for tynd, tilsættes lidt mere tahin. Smag til med salt og peber.

Blend dressingen med kål og gulerødder. Lad gerne din coleslaw stå og trække et par timer i køleskabet inden brug. Brug den i burgere, eller som tilbehør til lækre sommer grillerier.

Husk at du kan købe min nye grillkogebog Grøn Grillfest som e-bog for kun 39,95 på Saxo. Så har du 30 lækre opskrifter til sommerens grillfester..

coleslaw

Kommenter

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s