Om Englerod & Reklamepolitik

COPYRIGHT (Tekst og billeder)
Tekst og billeder her på siden er beskyttet af ophavsloven (copyright) og må ikke kopieres og gengives uden min tilladelse. Jeg går meget op i at man ikke bare stjæler mit arbejde, da jeg bruger meget tid og energi på at lave opskrifter og tage billeder. Mine billeder og opskrifter må på ingen måde bruges til kommercielle formål (af virksomheder) uden min tilladelse. Overtrædes dette, sendes en faktura på timelønnen, samt et vederlag på 100 %.

For nogle lyder det måske lidt hårdt, at jeg kan finde på at sende en regning for at bruge mine billeder og tekst uden tilladelse. Ligesom det ikke er tilladt at stjæle produkter i fysiske butikker, så er det altså heller ikke tilladt at stjæle digitalt.

Det er selvfølgelig helt i orden at dele et link til min side, eller lade sig inspirere af mine opskrifter. Deler man et af mine billeder på en blog eller lignende, er dette tilladt så længe der klart og tydeligt linkes til min side. Er du i tvivl, eller interesseret i at købe opskrifter/billeder er du velkommen til at skrive til mig ved at udfylde kontaktformularen.

Affiliate links
Du vil i nogle af mine blogindlæg finde affiliatelinks. Affiliatelinks betyder at jeg får en mindre kommission, hvis du klikker på linksene og køber varer på siden jeg linker til. Jeg linker KUN til produkter jeg selv bruger og selv anbefaler, f.eks. Helsehelse.dk. Er der brugt affiliatelinks fremgår det tydeligt nederst i indlægget.

Indtjeningen på disse links bliver brugt til at drive siden, webhotel, domæne, vedligeholdelse mm.

Reklame og sponsoredede indlæg
Jeg modtager nogle gange gaver fra virksomheder der ønsker jeg skal prøve deres produkter. Hvis jeg har fået produkter, vil dette fremgå tydeligt – typisk på de sociale medier. Sender en virksomhed mig produkter, kan jeg ikke garantere at jeg nævner produktet. Dette kan f.eks. være fordi jeg ikke bryder mig om produktet. Jeg er i øvrigt ikke interesseret i at skrive blogindlæg om produkter, hvor betalingen foregår i form af tilsendte produkter.

Jeg et samarbejder nogle gange med virksomheder, hvor jeg laver opskrifter for dem, eller bruger deres produkter i mine opskrifter mod betaling. Dette vil fremgå tydeligt som ‘annonce’ eller ‘sponsoreret’ i indlægget. Igen anbefaler jeg KUN produkter jeg selv bruger og kan stå inde for.